ASKİ DEN HALK SAĞLIĞINA YÖNELİK ÖNLEMLER DEVAM EDİYOR…

- SU FATURA TAHSİLATI VE ABONELİK İŞLEMLERİNİN YAPILDIĞI 20 ASKİ ŞUBESİNDE GEÇİCİ SÜREYLE HİZMETE ARA VERİLİRKEN, 27 ŞUBEDE İSE İŞLEMLER DEVAM EDECEK 

-BAŞKENTLİLER;  PTT ŞUBELERİ, İNTERNET (www.aski.gov.tr) VE BANKALAR ÜZERİNDEN VE KİOSK SU SATIŞ VE FATURA TAHSİLAT İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEK 

        Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle halk sağlığını korumaya yönelik önlemler almaya devam ediyor. 
        Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) “pandemi” ilan ettiği, salgın hastalık Korona virüs nedeniyle önlemlerini artırdı. Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yürütürken, Büyükşehir’e bağlı ASKİ’de yeni önlemler aldı. ASKİ Genel Müdürlüğü, bu kapsamda su fatura tahsilatı ve abonelik işlemlerinin yapıldığı şubelerden 20’sini geçici süreyle hizmete kapattı. Başkent genelindeki diğer 27 şube ise hizmet vermeye devam edecek.  ASKİ aboneleri;  PTT, internet web sayfası (www.aski.gov.tr) kiosk cihazlarımızdan ve bankalar üzerinden ödeme işlemlerini yapabilecekler. 

KAPATILAN ŞUBELER

Mamak ve Dikimevi Abonelik İşlemleri, Dikmen, Ayvalı, Etlik, Gazino, Andaç, Erdem, Plevne, Fatih, Yenikent, Şentepe, Karşıyaka, Yenidoğan, Hüseyingazi, Aydınlıkevler, Mutlu, Eryaman, Güzelkent, Polatlı Şentepe Tahsilat Şubeleri. 

HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK ŞUBELER 

Genel Müdürlük, Akyurt Bölge Müdürlüğü, Altındağ Bölge Müdürlüğü, Ayaş Bölge Müdürlüğü, Bala Abone ve Tahsilat Birimi, Beypazarı Abone ve Tahsilat Birimi, Çamlıdere Bölge Müdürlüğü, Çankaya Bölge Müdürlüğü, Çayırhan Abone ve Tahsilat Birimi, Çubuk Abone ve Tahsilat Birimi, Elmadağ Abone ve Tahsilat Birimi, Etimesgut Bölge Müdürlüğü, Evren Abone ve Tahsilat Birimi, Gölbaşı Bölge Müdürlüğü, Güdül Abone ve Tahsilat Birimi, Haymana Bölge Müdürlüğü, Kahramankazan Abone ve Tahsilat Birimi, Kalecik Abone ve Tahsilat Birimi,   Keçiören Bölge Müdürlüğü, Kızılcahamam Abone ve Tahsilat Birimi, Nallıhan Abone ve Tahsilat Birimi, Polatlı Abone ve Tahsilat Birimi,  Temelli Abone ve Tahsilat Birimi, Pursaklar Abone ve Tahsilat Birimi, Sincan Bölge Müdürlüğü,  Şereflikoçhisar Abone ve Tahsilat Birimi, Yenimahalle Bölge Müdürlüğü.