“3.SU KAYIPLARI BALKAN FORUMU VE KAZISIZ TEKNOLOJİLER BALKAN KONFERANSI”

“3.SU KAYIPLARI BALKAN FORUMU VE KAZISIZ TEKNOLOJİLER BALKAN KONFERANSI”

      17-18 EKİM 2019 tarihlerinde, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen “3.Su Kayıpları Balkan Forumu Ve Kazısız Teknolojiler Balkan Konferansı” na İdaremiz adına Genel Müdür Yardımcımız Cüneyt ÖZTÜRK, Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan AKBAŞ,  3.Bölge Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Ekrem AKÇUL, Etüd, Planlama, Proje, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Ayşegül TOPALOĞLU ve Şube Müdürü Harun EMİR’ den oluşan  5 kişilik ASKİ heyeti ile katılım sağlanmıştır. 

Konferansın ilk gününde; Uluslararası Saraybosna Üniversitesi fuar alanında ASKİ Genel Müdürlüğünü temsilen standımız açılmıştır. Açılış konuşmalarının ardından; Kurumumuzu temsilen Daire Başkanımız Ayşegül TOPALOĞLU, ‘‘Ankara’da Su Kayıpları ile Mücadele’’ konulu sunumunu gerçekleştirmiştir.

Konferans sonrasında Saraybosna Türkiye Büyükelçiliği’ne tüm Türkiye Heyetleri ile beraber nezaket ziyareti gerçekleştirilmiştir. Heyetimizi Saraybosna Büyükelçiliği Müsteşarı Hakan GÜNEŞ misafir etmiştir. Ziyaret esnasında Bosna-Hersek Türkiye ilişkileri ve Saraybosna ile İdaremiz arasında devam etmekte olan ikili ilişkiler hakkında görüşmeler yapılmıştır. Sayın Büyükelçilik Müsteşarına kurumumuz adına Genel Müdür Yardımcımız Sayın Cüneyt ÖZTÜRK hediye taktim etmiştir.

Programın devamında Saray Bosna İçmesuyu Arıtma Tesisine teknik gezi düzenlenerek içmesuyu temin ve dağıtım sistemleri hakkında bilgi alınmıştır. Tesis ziyaretlerinden sonra Saraybosna Sular İdaresi ziyaret edilmiş ve bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Aynı gün Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü ziyaret edilerek 10. Yıl Özel Programına katılım sağlanmıştır.

Haber Fotoğrafları