6. MEMTEK 2019 ULUSLARARASI MEMBRAN TEKNOLOJİLERİ VE UYGULAMALARI SEMPOZYUMU

   
         Ulusal Membran Teknolojileri Uyg-Ar Merkezi (MEM-TEK) ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından düzenlenen  ‘’6. MEMTEK 2019 Uluslararası Membran Teknolojileri ve Uygulamaları Sempozyumu’’, 18-20 Kasım 2019 tarihlerinde, Genel Müdürümüz Prof. Dr. Cumali KINACI, TÜBA Asosye Üyesi ve MEM-TEK Müdürü Prof. Dr. İsmail KOYUNCU, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet KARACA, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politika Kurulu üyesi Prof. Dr. Lütfi AKCA, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU'nun açılış konuşmaları, ilgili kurum ve kuruluşların yanı sıra uluslararası pek çok bilim insanının katılımıyla İstanbul’da gerçekleşmiştir.
Sempozyumu’da; membran arıtma teknolojilerinde son 50 yılda görülen gelişmeler ve mevcut çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerin yanısıra, membran arıtma sisteminin önemi vurgulanmıştır. 
Sponsor olarak katılım sağladığımız bu sempozyumda, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) olarak, kullandığımız membran tipi arıtma tesislerimiz hakkında da katılımcılara bilgi verilmiştir.  

Haber Fotoğrafları