ASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK, “DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ”NÜ KUTLADI

-ASKİ GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN ÖZTÜRK, “DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ”NÜ KUTLADI
-ÖZTÜRK:  KADIN ÇALIŞAN SAYISI ARTMALI
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, kadın çalışanların “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı.  ASKİ’de üç kadın daire başkanı ile birlikte 629 kadın çalışan bulunduğunu belirten Öztürk,   toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için çalışma hayatında yer alan kadın sayısının mutlaka artması gerektiğini söyledi.  
ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Genel Müdür Yardımcıları Cüneyt Öztürk ve Zülfikar Altay, ASKİ Genel Müdürlük binasının sekiz katı ile dış birimlerini tek tek dolaşarak kadın çalışanların “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nü kutladı.  Genel Müdür Öztürk,  kadın çalışanlara karanfil vererek, üzerinde “Hayatın yarısıyız. Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun” yazılı bir kupa hediye etti.  
“HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIM” 
ASKİ’nin kadın emekçileri ile tek tek tokalaşan ve onlara başarı dileyen Öztürk, personele işlerinin yoğunluğunu sordu. Öztürk, “Bizler ASKİ olarak kocaman bir aileyiz. Genel müdürünüz ve meslektaşınız olarak tüm sorunlarınızda desteğe hazırım. Sizlere kapım her zaman açık” dedi. Öztürk, “ASKİ’de üç kadın daire başkanı ile birlikte 629 kadın çalışanımız bulunuyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için çalışma yaşamının içindeki kadın sayının arttırılması gerek ” diye konuştu. 
“ÇOK ŞAŞIRDIK VE MUTLU OLDUK”
Kadın çalışanlar ise ASKİ’de ilk defa bir genel müdürün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladığını belirterek, “Bu şekilde hatırlanmak çok güzel. Bugüne kadar 8 Mart Kadınlar Günümüz bu şekilde kutlanmamıştı.   Çok şaşırdık ve mutlu olduk. Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.  
“ASKİ’Yİ BÖYLE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİN LÜTFEN”
Genel Müdür Öztürk ile Genel Müdür Yardımcıları, ASKİ bünyesinde genişletilen ve kent sorunlarına karşı Ankaralılara 7 gün 24 saat canlı destek sağlayacak olan Başkent 153 Çağrı Merkezi’nde çalışan kadınları da ziyaret etti.  Vatandaşlardan gelen bir telefon görüşmesine tanık olan Öztürk, personeli, “Gayet nazik ve ASKİ’ye yakışan bir görüşmeydi. Bizi böyle temsil etmeye devam edin lütfen” diyerek tebrik etti.  
Son olarak Abone İşleri Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden Öztürk, çalışan kadın personelin yanı sıra abonelik işlemleri için ASKİ’de bulunan Başkentli kadınların da ‘Kadınlar Günü”nü kutladı. 

Haber Fotoğrafları