ASKİ GENEL MÜDÜRÜ KINACI, ASKİ PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ASKİ GENEL MÜDÜRÜ KINACI, ASKİ PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

       İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) tanıdığı izin süresinin dolması nedeniyle görevinden ayrılan Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, mesai arkadaşları ile vedalaştı. 

14 Aralık 2017 tarihinden bu yana ASKİ Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Kınacı,  kurum çalışanlarını makam odasında kabul ederek tek tek tüm personel ile tokalaştı.  ASKİ çalışanları, Kınacı’ya, “Sizinle çalışma şansımız oldu. Yolunuz açık olsun” diyerek duygularını dile getirdiler. 

GENEL SEKRETER YARDIMCILARI DA ZİYARET ETTİ

ASKİ Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini de 19 Nisan 2019 tarihinden itibaren vekaleten yürüten Kınacı’yı, kurum personelinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Baki Kerimoğlu ile Mustafa Kemal Çokakoğlu, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Necip Özkan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Eyüp Turpcuoğlu da ziyaret etti. Ziyarette Kınacı’ya, hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi adına plaket takdim edilirken, Göbeklitepe’yi simgeleyen heykelcik hediye verildi.

Haber Fotoğrafları