ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali KINACI Şereflikoçhisar’da Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Şereflikoçhisar Belediyesi ev sahipliğinde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Ferda Polat, Aski Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, genel müdür yardımcısı Mahmut Emir Doğan ve Aski bölge müdürü katılım sağladı. Aski Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı Aski olarak Şereflikoçhisar’a ve mahallelerine yapılması planlanan su depoları, su kuyuları, temiz su hatları, kanalizasyonlar ve arıtma tesisleri hakkında bilgi verdikten sonra tek tek mahalle muhtarlarının sıkıntılarını dinledi, talep ve isteklerini aldı ve acil yapılması gereken yerler için talimatlar verdi.

Toplantı sonrası Aski Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı belediye başkanı Ferda Polat ve mahalle muhtarlarıyla ilçe merkezinde atık su ve yağmur suyu uzaklaştırma problemi olan yerleri inceledi ve talimatlar verdi. Toplantıya katılan muhtarlar bu toplantıların devamlı olmasını ve çok memnun kaldıklarını dile getirdiler ve ‘Bugüne kadar hep biz bir şeyler yaptırabilmek için kapı kapı gezerken bugün genel müdürümüz burada bizimle toplantı yapması bizleri çok sevindirdi’ dediler.

Prof. Dr. Cumali Kınacı Şereflikoçhisar’da yapımı devam eden 78.000 nüfusa hizmet edecek, ileri biyolojik atık su arıtma tesisinin inşaatını denetledi. Tesisin projesi üzerinden sunum yapan firma yetkilileri ile birlikte inşaat alanını gezdi ve suyun ilk gireceği yerden en son çıkışına kadar kullanılacak malzemelerin yapısı ve içeriğinde hakkında tavsiyelerde bulundu. Daha sonra Şereflikoçhisar fatura tahsilat ve bölge müdürlüğünü ziyaret eden kınacı personellerle sohbet etti. Personellere sıkıntılarının olup olmadığını soran Kınacı buradaki yaşanabilecek arıza durumlarında herhangi aksaklık olmamasına özen göstermeleri için talimat verdi.

Haber Fotoğrafları